• een tijdje geleden 2 jassen gekocht na 2 weken pas uitgepakt maar de jassen zat een vieze lucht aan 2 maal naar klantenservice geschreven maar geen bericht terug gehad heb de jassen inmiddels weggegooit slechte service van limango en ook niet netjes

    Zwakke punten
    geen antwoord terug sturen als je limango schrijft over een terechte klacht

    Door betsy op 23 maart 2019 Reageer

  • Onlangs een super leuke bikini gekocht van Lingadore. Helaas na amper drie keer dragen komt de beugel eruit.

    De klantenservice vindt dat dit mijn eigen schuld is omdat de bikini te groot of te klein zou zijn waardoor de beugel eruit kan schieten of zelfs breken. Echter is de bikini niet te klein, Hij zit als gegoten (ik draag altijd Lingadore, zelfde maat). Op de vraag of het zou kunnen dat er een foutje o.i.d. in de bikini zou kunnen zitten werd niet gereageerd.

    Ik was heel tevreden over de winkel tot ik werd afgewimpeld door de klantenservice na mijn verzoek tot omruilen van bovenstukje. Ik zal hier niet nog een bestelling plaatsen

    Sterke punten
    Leuke goed betaalbare lingerie

    Zwakke punten
    Bij kapot artikel wordt niet thuisgegeven door leverancier.

    Door Carolien op 16 januari 2019 Reageer

  • Ik heb een kimono besteld en geleverd gekregen. Toen ik hem paste bleek het niet mijn smaak en pasvorm was niet mooi.
    Daarom retour gestuurd, daarvoor moest ik zelf 6,95 betalen want geen antwoordnr. Klantenservice vertelt mij doodleuk dat dit voor mijn rekening komt.

    Vervolgens krijg ik een bericht van klantenservice met de beschuldiging dat ik het artikel zou hebben gedragen en dat zij het daarom naar mij retour hebben gestuurd, en dat deze kosten voor mijn rekening komen... Nogmaals 6,95
    Echt heel slecht om een klant zo te beschuldigen en vervolgens ook nog extra kosten in rekening te brengen. Benadering van de klantenservice is echt beneden peil. Ik zou Lingerie Heaven aan iedereen afraden. Ik bestel regelmatig bij diverse aanbieders en retour ook regelmatig, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt...

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Het ontbreekt aan klantvriendelijkheid en service.
    Geen gratis retour mogelijkheid

    Door SB op 4 december 2018 Reageer

  • Heb deze week een paar hele mooie lingerie setjes gekocht van Marlies dekkers gekocht. Supersnel in huis en goed verpakt.
    Ik ga zeker weer bestellen. Toppertje

    Sterke punten
    Snel in huis en goede kwaliteit

    Door Inge Trip op 20 september 2018 Reageer

  • Tankini besteld in de, door maattabel aangegeven maat, maar de top is toch echt te klein voor 75E. Jammer, vandaag dan maar retour (ook wel jammer dat je dan weer de verzendkosten moet betalen).

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Bij retournering de verzendkosten.

    Door Carla op 26 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Teruggestuurd waren naar mijn zin maar linkersandaal niet goed vastgelijmd denk dus als je loopt piep dat steeds nu hoop ik nieuwe te krijgen na 3 weken nog niets anders geld terug maar geen geld voor verzenden eraf houden ik kan er niets aan doen dat ze niet goed zijn

    Sterke punten
    Leuke artikelen

    Zwakke punten
    Niets laten horen of standaard mail wegens feestdagen later of ziekte of vakantie

    Door Adrie op 4 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb voor mijn vrouw een mooi
    lingerie setje van Sapph gekocht.Had het setje snel nodig omdat het een verjaardagskado was. Even gebeld met de klantenservice. Ik werd door een vriendelijke dame te woord gestaan en ze heeft gezorgd dat ik niet met lege handen stond. Super gedaan Dutch Designers Outlet. Ik ga het zeker doorvertellen.

    Sterke punten
    Top service. Mooie lingerie

    Door Jaap van Mie op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn schoonzoon was helemaal Wauhhs van de mooie shorts! Echter van drie, waren de beenwijdtes echt te klein! Daarom doe ik ze retour en bestel ook direct nieuwe shorts. Hartelijk dank voor jullie mooie artikelen!

    Sterke punten
    groot en mooi aanbodlingerie en heren ondergoed,zeer betaalbaar, vlotte en nette levering, snel afhandelen retour zending

    Zwakke punten
    hier bestellen werkt verslavend ;-)

    Door Joan Tutipar op 28 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb nu voor de 2de keer iets besteld en ben weer tevreden . Mooie spullen van Marlies Dekkers besteld. Helaas moest ik een nu terugsturen want deze was mij te klein. Niet getreurd in no time had ik mijn geld terug. Ga nu weer iets nieuws uitzoeken.

    Sterke punten
    Snelle levering en veel keus

    Door Christa Jaco op 27 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor het eerst 3 bh's besteld en ben super tevreden. Netjes ingepakt in en snel bezorgd. Ik kom hier zeker vaker terug.

    Sterke punten
    snelle levering

    Zwakke punten
    Teveel aanbod

    Door Mandy op 31 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • heb Glucomannan geretourneerd krijg nu een aanmaning

    Zwakke punten
    komen hun beloftes niet na

    Door Troost op 25 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb hier een helle mooie Marlies Dekkers gekocht tegen aangename prijs

    Sterke punten
    snel geleverd en super voordelig

    Door Lieve op 20 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kan hier voor het hele gezin terecht voor leuke badmode. Onverwacht een roompot vakantie geplant deze herfst, dus even snel nieuwe badmode aanschaffen. De winkels hebben op dit moment geen badmode, dus online zoeken was de oplossing. Bij Dutch designers outlet terecht gekomen en verbaasd over het mooie aanbod en de vriendelijke prijzen. Dinsdag avond besteld en er een mail achter aan gezonden dat we vrijdag op vakantie gaan. Woensdag bericht ontvangen dat het verzonden werd, en donderdag al in huis. Iedereen blij, en nu op naar een heerlijk lang weekend subtropisch zwemparadijs. Super geregeld Dutch Designers Outlet!

    Sterke punten
    Mooi aanbod
    Vriendelijk in prijs
    Snelle levering
    Vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    Zou ik zo niet weten.

    Door Ashley op 20 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hele mooie voordelige Marlies Dekkers lingerie.

    Sterke punten
    snelle verzending

    Door Daphne op 16 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.